Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Aleksandovo

Immo Quick Housing 6154 Bulgaria € 63.485,-

  •   Woonhuis
  •   Villa
  •   Koopwoning
  •   493 M²
  •   198 M²

 
Details
Soort woonhuisWoonhuis
 Villa
 Koopwoning
Perceelsgrootte493 M²
Woonoppervlak198 M²
Kamers7
Badkamers2
Slaapkamers3
LiggingVrij uitzicht,
BijzonderhedenBalkon, Berging, Tuin,
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Contact opnemen

Foto'sVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla AleksandovoVilla Aleksandovo
Omschrijving

Totale grondoppervlakte: 493 m²

Totale woonoppervlakte: 198 m²

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

 

Deze nieuwbouw woning bevindt zich in het dorp Aleksandovo vlakbij het populiare strandresort Sunny Beach.

De woning heeft een totale oppervlakte van 198 m2 op een grondoppervlakte van 493 m² en isvolledig omheind van metalen hekken.

De woning bestaat uit:

Gelijkvloers: Een grote living met keuken, badkamer met plaats voor wasmachine, een bergkamer en een verranda. Via een binnentrap kom je op de 2de verdieping.

1e Verdieping: 3 slaapkamers, een woonkamer, een corridor, 2 badkamers met toilet en 2 balcons.De vloeren bestaan uit granite en laminaat. Muren zijn geschilderd. Ramen en deuren zijn UPVCand MDF. Badkamers zijn afgewerkt. Voorzien van airconditioning en alarm.

Enkel wat schilderwerken moeten nog uitgevoerd worden. Nog niet bewoond geweest. Act 16 isafgeleverd (attest dat het gebouw is geïnspecteerd en dat alle stadia van het gebouw naartevredenheid zijn voltooid.)

Water en elektriciteit zijn aangesloten. Het huis is aangesloten op een septische tank. Internet, Kabel-TV, sateliet kunnen op aanvraag voorzien worden.

Bereikbaar via een goed bereidbare onverharde weg.Het dorp Alexantrovo heeft winkels, bars, cafe, medisch center, post kantoor, busverbinding naar Burgas.

Website