Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Valsolda

22010 Italy € 879.000,- K.K.

 •   Woonhuis
 •   Landhuis
 •   Koopwoning
 •   5 M²
 •   405 M²

 
Details
Soort woonhuisWoonhuis
 Landhuis
 Koopwoning
Perceelsgrootte5 M²
Woonoppervlak405 M²
Kamers8
Badkamers3
Slaapkamers3
Energie labelE label
Bouwjaar1925
LiggingAan rustige weg,
BijzonderhedenBalkon, Dakterras, Tuin,
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Contact opnemen

Foto'sLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis ValsoldaLandhuis Valsolda
Omschrijving

Omschrijving

In het beeldschone Valsolda ligt dit prachtig landhuis met leuk remises en een geweldig uitzicht op het meer van Lugano. U woont hier maar 15 minuten met de auto weg van Lugano. 

Lugano ligt in de provincie Como, vlakbij de Lago di Lugano. De Zwitserse grens is 5 km weg en na 10 km bent u al in Lugano. Vasolda telt ca. 1700 inwoners. De Lago di Lugano ligt 271 m boven de zeespiegel en is 48,7 m2 groot. Tweederde van het meer liggen in het Zwitserse kanton Tessin. In het oost en het zuidwest strekt het meer ook naar Italië uit.  Vlakbij vindt u ook de enclave Campione met het wereldbekend casino. 

Op grond van het warme klimaat vindt u in de buurt van de Lago di Lugano een gevarieerde wereld van flora en fauna. Ook de cultuur en architectuur biedt veel afwisseling. 

Het landhuis kijkt naar Zuiden – hier geniet u van een geweldig uitzicht op de Alpen en de Lago di Lugano! De eerste verdieping van het landhuis bevat een balkon, die helemaal om het huis omheen gaat en dus veel ruimte biedt. Aangesloten aan het balkon vindt u een ruim terras om mooi te zitten en in de zon te relaxen. 

Het grondstuk omvat 5355 m2 en ligt direct bij de helling. Ook de grote weide, die bij het grondstuk hoort, biedt u heel veel ruimte om van uw nieuw huis te genieten. Op het grondstuk staan naald- en loofbomen naast palmbomen – dit is uniek in Europa! 

Het landhuis is gerenoveerd door Duitse bedrijven. Tijdens de renovatie 2008 zijn de volgende delen van het huis vernieuwd: verwarming en sanitaire installaties, weteringen, neerslagafwatering, elektrische installaties, badkamers, muren, plafonds en vloeren. De ramen zijn geïsoleerd en na Duitse standaards ingebouwd.  De vloer op het terras wordt door de verkoper nog gedaan. 

 

Omschrijving inrichting Twee grote terrassen met uitzicht op de Lago di Lugano en Castello. Inbouwkeuken, drie badkamers (een op elke verdieping). Een woonkamer en een kamer met een open haard, drie slaapkamers en drie hobbyruimtes. Sat-TV, geïsoleerde ramen, oliestook, grote wei op de zuidkant van het huis. 

 

Grondstuk: ca. 5335 km2 Woonoppervlak: ca. 425 m2 (Indeling kijk grondplan) Tuinverdieping: ca. 146,93 m2 Begane grond: ca. 184, 47 m2 Bovenverdieping: ca. 74,2 m2 Remise: ca. 19,33 m2 Bouwjaar: 1925

Reparatie: gemoderniseerd Commissie:   3,57% van de koper

Uitbreidbaar om 200 m2, bouwgrondomheveling afgesloten. 

Parkeerplaatsen: 4 op grondstuk, 1 voor grondstuk 

 

 • Geschikt als vakantiehuis
 • Inbouwkeuken
 • Badkamer met douche, badkamer met raam, badkamer met bad, badkamer/WC apart, WC voor gasten 
 • Terras
 • Rustige omgeving 
 • Beschikbaar vanaf nu
 • Ruimtes kunnen worden veranderd 
 • Ramen uit kunststof 

Omgeving

Vasolda is vanuit Lugano makkelijk bereikbaar via de E35. Het is ook mogelijk om met de trein te rijden. 

Como is ca. 40 km zuid en Milaan met het vliegveld ca. 80 km. Het gebied is bekend voor de gastvrijheid. In de omgeving vindt u geweldige horeca en hotels. Naast bergklimmen, wandelen, biken, sommige vliegsporten en golfen kunt u ook genieten van een breed aanbod aan watersport op de Lago di Lugano. 

Aanvullende informatie

Als u nog vragen hebt, stel ze maar gerust. Ik ben maandags tot vrijdags van 9 tot 15 uur bereikbaar. Natuurlijk kunt u vooraf ook een afspraak met ons maken. 

U vindt ons hier: 

Geistmarkt 14 46446 Emmerich am Rhein Deutschland Tel. +49 2822 9156690

https://www.bisschop-immobilien.de

 

 

 

Website