Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la Horadada

B&L Promotions Costa Blanca 03191 Spain € 570.000,- K.K.

  •   Vakantiewoning
  •   Vakantiewoning
  •   Koopwoning
  •   1127 M²
  •   433 M²

 
Details
Soort woonhuisVakantiewoning
 Vakantiewoning
 Koopwoning
Perceelsgrootte1127 M²
Woonoppervlak433 M²
Kamers6
Badkamers4
Slaapkamers5
Bouwjaar1988
BijzonderhedenGarage, Openhaard, Sauna, Tuin, Zwembad,
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Contact opnemen

Foto'sVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la HoradadaVakantiewoning R468 Fantastische villa met 5 slaapkamers in Pilar de la Horadada
Omschrijving

Deze fantastische villa is gebouwd in het jaar 1988 in de groene wijk Pinar de Campoverde, net buiten het typisch Spaanse dorpje Pilar de la Horadada. De villa staat op een ruim perceel van bijna 1200 m2 en is volledig ommuurd. Vanaf de staat betreedt men het huis op de middelste verdieping. Hier bevinden zich een enorme woon-eetkamer van maar liefst 70 m2, een half open keuken van 16 m2, 2 slaapkamers, een badkamer, een studeerkamer en twee enorme terrassen.
Vanuit de woonkamer een trap leidt u naar de toren waar de hoofdslaapkamer met badkamer zich bevindt. Hierboven bevindt zich een uitzichtpunt waarvan men een adembenemend uitzicht heeft over de bergen en de Middellandse Zee.
De benedenverdieping is verdeeld in 3 delen. Er is een grote ontspanningsruimte met een bar, biljard en een extra slaapkamer met badkamer. In een ander deel is een soort studio-appartement gevestigd waar zich tevens de sauna bevindt. Vanuit deze ruimte loopt u direct naar het overdekte zwembad. Tevens bevindt zich op deze verdieping de technische ruimte voor de vloerverwarming die het hele huis verwarmt en gevoed wordt door zonnepanelen. Naast het huis bevindt zich een ruime garage voor een grote auto. Het perceel heeft voor zover mogelijk zijn natuurlijke beplanting behouden. Verder zijn er een aantal parkjes en paden aangelegd. De villa is zeer geschikt voor eigen bewoning, maar tevens als bed & breakfast of verhuurdoeleinden (verschillende niveaus en ingangen).

Website