Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Tophuizenplaats.nl is een nieuwe online huizenmarkt en biedt u een eenvoudige manier om uw woning te verkopen of te verhuren.

 

Het is momenteel een moeilijke tijd, mede door de crisis om een woning te verkopen. In Nederland staan momenteel meer als 350.000 woningen te koop. Dat een woning jaren te koop staat is geen uitzondering meer, maar aan de andere kant zijn steeds meer mensen op zoek naar een geschikte koop of huur woning. Tophuizenplaats.nl maakt het mogelijk deze twee groepen te matchen door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

 

Tophuizenplaats.nl biedt u deze service gratis aan, om zodoende uw woning sneller te verkopen of te verhuren. Via Tophuizenplaats.nl kunnen u of uw makelaar op een eenvoudige manier uw woning door het plaatsen van een advertentie onder de aandacht van potentiële kopers of huurders brengen.

De geadverteerde woning wordt dan automatisch verzonden naar makelaars in de regio, maar ook naar particulieren die in de regio aan het zoeken zijn. Op deze manier bent u verzekerd dat iedere geïnteresseerde koper of huurder uw woning onderogen krijgt.

 

Het plaatsen van uw woning door middel van een advertentie op Tophuizenplaats.nl heeft vele voordelen.

 

 

 

Verkoop of verhuur uw woning sneller en eenvoudig via Tophuizenplaats.nl

 

 

Wanneer u uw woning heeft verhuurd of verkocht via Tophuizenplaats.nl dan berekenen wij hierover geen kosten, dus wij vragen geen enkele vorm van commissie. U betaalt slechts voor de geplaatste advertentie en verder niets.

 

Tophuizenplaats.nl is een initiatief van Webprogids.nl de Nederlandse Bedrijvengids.